Nogomet

Giggs: "Zadovoljan sam, naša koncentracija je bila fenomenalna"

Jan Šneler • nedjelja, 13.10.2019.
Giggs: "Zadovoljan sam, naša koncentracija je bila fenomenalna"
Foto: EPA

Puno razloga za zadovoljstvo imao je izbornik Walesa Ryan Giggs koji je izborio sa svojim igračima veliki bod u Cardiffu protiv Hrvatske…

Kada biste rekli da je Wales na svom terenu osvojio bod protiv svjetskih doprvaka, činilo bi se kao podloga za neku šalu. Nažalost, iako su Velšani kvalitetom podređeni Hrvatskoj, Vatreni nisu bili na svojoj uobičajenoj razini i nisu prezentirali dovoljno hrabru igru protiv čvrstog i obrambeno sjajnog protivnika.

Izbornik Walesa Ryan Giggs odlično je postavio taktiku, limitirao hrvatsku kreaciju i može biti izuzetno zadovoljan ovom partijom svojih izabranika.

“Zadovoljan sam. Naša koncentracija je bila fenomenalna. Cijela radna etika je sjajna, pogotovo timski duh i zajedništvo protiv jako dobre momčadi. Sada moramo pobijediti obje utakmice i nadati se povoljnom ishodu u drugim susretima. Ipak, imamo šansu i to je ono što sam želio nakon ovih susreta“, rekao je nakon susreta Giggs.

Slično kao i Hrvatska, izbornik Walesa imao je manjih problema tijekom susreta s ozljedama i gotovo nokautima nekih igrača. Ipak, kako sam ističe, sve bi trebalo biti u redu s njegovim prvotimcima.

“Ethan Ampadu je u redu, a Dan James je prošao liječničku provjeru u poluvremenu i bit će dobro. Gareth Bale je imao grčeve, ali nije htio izaći van. Odigrao je maestralnu utakmicu, ali šteta što mu se to dogodilo na samom kraju. Što se tiče Allena, dobio je žuti karton, ali morat ćemo ga nadomjestiti s nekim drugim igračem“, zaključio je izbornik Walesa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!