Nogomet

Dalić: "Bilo je puno pimplanja, nismo niti zaslužili više od ovog boda"

Branimir Korać • ponedjeljak, 14.10.2019.
Dalić: "Bilo je puno pimplanja, nismo niti zaslužili više od ovog boda"
Foto: EPA

Zlatko Dalić bio je vrlo razočaran nastupom Hrvatske u Walesu. Očekivao je puno bolju Hrvatsku u igri prema naprijed, a ne sterilnu i neučinkovitu...

Zlatko Dalić nije mogao biti zadovoljan nakon dvoboja u Cardiffu. Hrvatska je posebno u igri prema naprijed bila skromna i tu ima puno prostora za napredak.

"Nisam baš sretan, očekivao sam da ćemo biti bolji prema naprijed i s ovim bodom ne mogu biti zadovoljan, ali kako smo igrali prema naprijed, nismo bolje ni zaslužili. Nije bilo šansi ni stvaranja prigoda, premalo lopti u dubinu i okomitih otvaranja, puno pimplanja i na kraju nismo zaslužili ništa više od tog jednog boda."

Velšani su pogodak postigli nakon prekršaja nad Kovačićem, ali Dalić se ne vadi na to.

"Vjerojatno je bio prekršaj čim je Kovačić nakon toga izašao van i nije mogao nastaviti utakmicu, ali znate da ne komentiram odluke suca niti se na to vadim, jednostavno je pukla koncentracija u zadnjoj minuti nadoknade i mi tu moramo drugačije reagirati."

Protiv Slovačke Hrvatska će nastupiti oslabljena, to je već sada jasno.

"Malo je nezgodno to s Lukom, nadam se da nije ništa strašno, udarac je dobio i Kovačić i to jako bolno i nezgodno, no bit će to brzo u redu. Bez dva stopera smo u idućoj utakmici što je isto malo nezgodno. Malo je previše tih kartona za priče i prigovore, igrači to moraju izbjeći. Imali smo priliku u Bakuu pa nismo iskoristili, danas Wales pa nismo iskoristili, morat ćemo kod kuće."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani14.10.2019. u 12:13
    Dobro si reka izborniče
    Bogomdani