Nogomet

Vida: "Najviše mi je žao što sam dobio nepotreban žuti karton, nisam vidio igrača da mi dolazi"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.10.2019.
Vida: "Najviše mi je žao što sam dobio nepotreban žuti karton, nisam vidio igrača da mi dolazi"
Foto: EPA

Domagoj Vida neće nastupiti protiv Slovačke u zadnjem hrvatskom nastupu u ovim kvalifikacijama. Zaradio je žuti karton i tu utakmicu će propustiti...

Hrvatska je protiv Walesa odigrala dosta skromno i morala se zadovoljiti remijem 1:1. Nije bio zadovoljan niti Domagoj Vida.

"Nismo zadovoljni, Hrvatska uvijek ide na pobjedu. Dobro smo krenuli u utakmicu i poveli 1:0, ali malo smo glupavo izgubili ta da boda, možda malo i zbog pogreške suca, ali ići ćemo na pobjedu protiv Slovačke i vjerujemo da ćemo ići na Euro."

Vida smatra kako je treba biti dosuđen prekršaj nad Kovačićem.

"Teško je o tome sada pričati, nema VAR-a u ovom natjecanju. Za domaćine možda nije bio, ali mislim da je njihov igrač udario i loptu i Matea i da je to prekršaj. Sudac na žalost nije sudio prekršaj, poslije toga nismo stvorili neke šanse i da nije bilo te greške, oni nam ne bi zabili gol."

"Imali smo tih 1:0 i kontrolirali smo utakmicu, imali smo puno dodavanja u zadnjoj liniji gdje oni nisu toliko ni pritiskali i onda jedna nepažnja i 1:1. Kasnije smo bili malo sporiji, oni su dobro zatvarali naša dubinska dodavanja i nismo mogli odgovoriti na to."

Vide neće biti na Rujevici protiv Slovaka.

"Najviše mi je žao što sam dobio nepotreban žuti karton, nisam vidio igrača da mi dolazi, moglo je biti i gore. Da sam ga udario slučajno u glavu, mogao je biti i crveni karton."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!