Košarka

Malone: "Hezonja nas je isprašio", Hezonja: "Sada znam gdje trebam biti i što trener traži od mene"

petak, 18.10.2019.
Malone: "Hezonja nas je isprašio", Hezonja: "Sada znam gdje trebam biti i što trener traži od mene"
Foto: EPA

Mario Hezonja odigrao je još jednu vrlo dobru utakmicu, a ovaj put predvodio je Portland Trail Blazerse u porazu 110:104 u Denveru...

Trener Nuggetsa Michael Malone nakon susreta, unatoč pobjedi njegove momčadi, morao je priznati: "Mario Hezonja nas je isprašio."

Hezonja se odlično prilagodio Blazersima, morao je učiti sve ispočetka, nova momčad i novo okruženje, ali pokazao se kao dobar učenik.

"Morao sam se priviknuti na sve oko mene, na novi sustav, na stvari koje igramo, na obranu. Bilo je uspona i padova, ne samo za mene već i za ostale nove igrače i to je normalno. Ali imamo sjajnu kemiju, izvrsnu momčad, kao bratstvo smo. Ostvarili smo velike stvari u kratkom vremenu", istaknuo je Hezonja.

Od Hezonje u Portlandu puno očekuju, vjeruju u njegovu svestranost.

"Naučio sam postavke za četiri pozicije, bilo je u početku teško, ali sada znam gdje trebam biti i što trener od mene traži."

Zadovoljan je i Terry Stotts.

"Mario je bio dobar u obje naše zadnje utakmice. Protiv Denvera smo u prvoj četvrtini igrali s visokom petorkom i stavili smo ga na razigravača gdje smo imali nekoliko akcija u kojima je mogao organizirati igru."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!