Nogomet

Luis Castro treba ponovno pogledati snimku: "Ja ne bih sudio kazneni udarac"

Branimir Korać • utorak, 22.10.2019.
Luis Castro treba ponovno pogledati snimku: "Ja ne bih sudio kazneni udarac"
Foto: EPA

Trener Šahtara Luis Castro iznenadio je svojim viđenjem situacije u kojoj je Dinamo dobio kazneni udarac, on smatra kako je sve bilo čisto...

Teško da je mogao biti čišći kazneni udarac koji je dosuđen za Dinamo u Harkivu. Andrij Pjatov s leđa je s obje ruke za ramena povukao Gavranovića na tlo i pritom ga i sapleo te ozlijedio. Pjatov se čudio kada je Lahoz dosudio kazneni udarac, a kasnije je i trener Luis Castro branio svog vratara i tvrdio da nije bio kazneni udarac.

"Prekršaj Pjatova? Nakon što sam pogledao snimku, Pjatov je bio u kontaktu s protivnikom, ali teško je to analizirati. Da sam ja bio na mjestu suca, ne bih dosudio kazneni udarac, ali razumijem njegovu reakciju."

Castro dodaje da su takve stvari uobičajene u 16 metara.

"Takvo što stalno se događa u kaznenom prostoru. Ne volim komentirati suđenje. Uzeli smo po bod i do kraja će se voditi bitka za mjesto u play-offu Lige prvaka."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.10.2019. u 10:00
    ne bi sudio hahh...pa bio je faul jeboga, faul u šesnaestercu je kazneni udarac. pjatov je napravio glupost
    Obrisan korisnik
  • stodra22.10.2019. u 22:50
    really? LOOOL Luis Castro! Ako to nije bio penal haha!? Pivaric je imao pravo tvoj Shahtar nije vise na razini onog Lucesckinog i nije bolji od ovog Dinama pod Bjelice! Vi igrate samo na iskustvo i nista vise! Ne sramoti se i priznaj da te Bjelica dobio, on je 2-3 klase bolji trener od tebe!
    stodra