Nogomet

Bjelica: "Dobar rezultat, pobjedom u Zagrebu možemo napraviti veliki korak"

Jan Šneler • utorak, 22.10.2019.
Bjelica: "Dobar rezultat, pobjedom u Zagrebu možemo napraviti veliki korak"
Foto: EPA

Nakon velikog remija u Harkivu protiv Šahtara (2:2), trener Dinama Nenad Bjelica bio je zadovoljan ishodom i pun je vjere kako njegova momčad može u naredne tri utakmice izboriti još vrijednih bodova...

Rijetko se u Europi događa da Dinamo nakon odigranog susreta u gostima protiv momčadi koja nije bezazlena može žaliti za punim plijenom. Dinamo je odigrao odlično protiv Šahtara te ako ćemo gledati prilike na susretu, bio bolji od ukrajinske momčadi.

"Dobar rezultat, iako je mogao biti i bolji i gori. Igrali smo protiv neugodnog protivnika, punog brzih igrača i perfektnih u igri jedan na jedan. Vodili smo 2:1, imali još nekih šansi koje smo mogli iskoristiti, ali na kraju moramo biti zadovoljni", rekao je nakon susreta Nenad Bjelica.

Modri imaju odličnu situaciju u grupi. Ako Manchester City ne razočara i svlada doma Atalantu, Dinamo i Šahtar bi bili na drugom i trećem mjestu s četiri boda dok bi talijanski sastav bio bez osvojenih bodova. Sjajna situacija za Dinamo i velika šansa u sljedećem susretu sa Šahtarom na Maksimiru.

"Ostajemo drugi u grupi, imamo utakmicu u Zagrebu pred našom publikom gdje s pobjedom možemo napraviti veliki korak. Danas smo igrali na jedan način u obrani, a u drugi u fazi napada. U defenzivi smo bili dosta stabilni. Protivnik nije imao nekih velikih šansi osim ovih koje je zabio", zaključio je trener Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!