Nogomet

Castro: "Dinamo je od početka ubijao našu igru, uzvrat će biti jako težak"

Branimir Korać • utorak, 22.10.2019.
Castro: "Dinamo je od početka ubijao našu igru, uzvrat će biti jako težak"
Foto: Pixsell

Trener Šahtara Luis Castro osim što je bio nezadovoljan dosuđenim kaznenim udarcem za Dinamo, smatra kako je remi ipak na kraju realan ioshod...

Luis Castro nije bio zadovoljan kako je njegova momčad krenula u susret. Vjerovao je u pobjedu, ali do nje nije mogao.

"Prije utakmice željeli smo pobjedu, ali svaka utakmica je druga priča, realan sam. Remi je ono što je najrealnije nakon ovog susreta, prema statistici, ali i prema igri.Imali smo više loptu u svojim nogama, ali ne dovoljno u posljednjoj trećini terena našeg protivnika. Dinamo je od početka ubijao našu igru, s 21 prekršajem nije nam dopustio da uspostavimo naš stil igre. Nismo ih mogli zaustaviti, nismo željeli takve njihove dolaske naprijed, ali otvarali su puteve prema golu i stvarali bili su opasni."

Drugo poluvrijeme smatra boljim razdobljem Šahtarove igre.

"U drugom poluvremenu bili smo bolji, vratili smo se našoj igri i izjednačili, na kraju smo dobro reagirali. Bilo je trenutka kada smo mogli napraviti više, ali bilo je i trenutaka kada smo se mučili. Obje momčadi željele su pobjedu, nitko nije došao ovdje po remi. Malo smo mi dominirali, malo oni."

U Maksimiru očekuje težak susret, ali i pobjedu.

"Uzvrat će biti jako težak, Dinamo će na svom terenu biti taj koji će htjeti više imati loptu u nogama. Tražit ćemo sva tri boda, ali tražit će ih i Dinamo."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!