Nogomet

Kutak za kladioničare: Napadački kvalitetni Ajax i Chelsea mogu svakom zabiti gol

Branimir Korać • srijeda, 23.10.2019.
Kutak za kladioničare: Napadački kvalitetni Ajax i Chelsea mogu svakom zabiti gol
Foto: EPA

Vrlo bogata sportska srijeda donosi Ligu prvaka, zanimljive dvoboje u europskim košarkaškim kupovima, NBA ligu, teniske turnire s Hrvatima, nastup hrvatskih rukometnih i futsal selekcija...

Ajax - Chelsea

Ajax i Chelsea sastaju se u trećem kolu Lige prvaka te se očekuje odličan dvoboj, otvoren i s puno golova. Obje momčadi igraju kvalitetan i napadački nogomet, a igra prema naprijed im je ipak bolja od obrane. Ajaxovu igru to karakterizira već godinama, a Chelsea se dolaskom Franka Lamparda na klupu okrenuo prema mladima koji svojoj kvalitetom i energijom vuku ostatak momčadi prema naprijed. I jedni i drugi sposobni su zabijati poveći broj pogodaka praktički svakom, a obrana im nije jača strana. Očekujemo da će zabiti barem po jedan gol svaki protivnik.

Prognoza: Oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol 1.50, jedan ili oba ne daju gol 2.40

Philadelphia - Boston

Philadelphia otvara NBA sezonu domaćim susretom protiv Bostona i očekuje se pobjeda Sixersa. Philadelphia je definitivno jedan od glavnih kandidata za vrh Istoka, a s druge strane Boston je ostao bez Kyrieja Irvinga umjesto kojeg je stigao Kemba Walker, trebat će vremena da se sve u potpunosti posloži, a osim toga dodatni problem Bostona je i činjenica da su mu nositelji igre imali zauzeto ljeto nastupom na Svjetskom prvenstvu. Dobro je poznata činjenica kako onima koji imaju reprezentativne obaveze tijekom ljeta, treba vremena da dohvate pravu formu. U svakom slučaju Sixersi su favoriti i trebali bi ovo dobiti.

Prognoza: Pobjeda Philadelphije

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Philadelphije 1.55, neriješeno 15.0, pobjeda Bostona 2.50

Borna Ćorić - Mihail Kukuškin

Pred Bornom Ćorićem je nastup u orvom kolu turnira u Beču. Prvi protivnik mu je Mihail Kukuškin, igrač kojeg Ćorić još nikada nije pobijedio. Kukuškin nije baš tako kvalitetan igrač da ga Borna ne bi mogao svladati ili možda bolje rečeno nije igrač koji može igrati u kontinuitetu kvalitetno. Ćoriću je ostalo vrlo malo vremena za hvatanje forme prije završnice Davis Cupa, definitivno mu najviše nedostaje mečeva i pobjeda protiv Kukuškina je vrlo bitna. Borna kvalitetu ima, a nedostaje mu samopouzdanja, no srećom niti Kukuškin nije u nekoj bajnoj formi. Vjerujemo u prekid niza i pobjedu hrvatskog tenisača, mora se negdje otvoriti.

Prognoza: Pobjeda Ćorića

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Ćorića 1.70, pobjeda Kukuškina 2.45

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!