Ostali sportovi

[RTL Video] Petar Milas nastavio stopostotan niz, preko Južnoafrikanca do 15. pobjede

Mihaela Bradovski • subota, 26.10.2019.
[RTL Video] Petar Milas nastavio stopostotan niz, preko Južnoafrikanca do 15. pobjede

Petar Milas neporažen je i nakon 15. borbe u profesionalnoj karijeri. Ovaj put nije imao jednostavan posao, protivnik mu je bio Južnoafrikanac Johnny Muller kojeg je svladao na bodove...

Hrvatski boksač Petar Milas odradio je svoju 15. profesionalnu borbu i upisao 15. pobjedu. Protivnik je bio dosta neugodan, Južnoafrikanac Johnny Muller boksač je velikog iskustva koji je bio u ringu i s jačim borcima od Milasa stoga je oprez bio nužan.

Milas je tijekom tjedna imao problema s prehladom i povišenom temperaturom, to se skrivalo kako ne bi dodatno dalo krila Mulleru, a na kraju je Milas odnio pobjedu, ali na bodove.

Iako je bilo nekih trenutaka u kojima je Muller opasno kretao prema naprijed, Milas je potpuno kontrolirao borbu i održavao je ritam kakav je želio. Iz runde u runde polako je povećavao bodovnu prednost te na kraju jednoglasnom odlukom sudaca slavio.

Milas nije srljao, boksao je dosta oprezno i nije htio ulaziti u nepotreban rizik te se približavati centimetrima deficitarnom protivniku.

Meč je tako potrajao svih osam rundi, Milasova pobjeda nije bila upitna i sada s nestrpljenjem čeka sljedećeg protivnika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!