Nogomet

Castro: "Bio sam preuzbuđen i nisam mogao gledati jedanaesterac"

Jan Šneler • četvrtak, 07.11.2019.
Castro: "Bio sam preuzbuđen i nisam mogao gledati jedanaesterac"
Foto: FaH

Trener Šahtara Luis Castro u nekom trenutku vjerojatno nije mislio da će Zagreb napustiti prilično zadovoljan, ali nakon nevjerojatnog raspleta susreta s Dinamom (3:3), ima dosta razloga za sreću…

Šahtar je bio u potpunom rasulu. U 89. minuti Arijan Ademi zabio je za 3:1 i činilo se da su Ukrajinci pred vrlo teškim porazom. Ipak, sreća je pomazila goste, došli su do dva nevjerojatna pogotka i Luis Castro ne može biti nezadovoljan konačnim ishodom, pogotovo s obzirom na to da gol-razlika ide u korist ukrajinskog sastava.

“U početku se nismo mogli ni na što požaliti. Bilo je dobrih trenutaka, išli smo prema naprijed. U drugom dijelu smo se bojali da ćemo se opustiti, da ćemo izgubiti elana. Dali smo novu energiju izmjenama, napravili smo nemoguće“, rekao je Castro.

Šahtar je do izjednačenja stigao u osmoj minuti sudačke nadoknade. Kazneni udarac izveo je Tete nakon što je Felix Brych uz pomoć VAR-a dosudio prekršaj nad vratarom Andrijom Pjatovom. Ipak, Castro ističe kako nije imao snage gledati finiš susreta.

“Bilo je to preemotivno. Bio sam preuzbuđen i nisam mogao gledati jedanaesterac“, zaključio je trener Šahtara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!