Nogomet

Thierry Henry vraća se na klupu: Slavni Francuz preuzima Montreal Impact

Branimir Korać • četvrtak, 14.11.2019.
Thierry Henry vraća se na klupu: Slavni Francuz preuzima Montreal Impact
Foto: EPA

Thierry Henry nije više bez angažmana, dolazi na klupu Montreal Impacta. Henry je potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju produženja na još jednu godinu...

Thierry Henry vraća se trenerskom poslu. Nakon što je imao razdoblje za zaborav na klupi Monaca gdje je dobio otkaz u siječnju ove godine, novi angažman pronašao je u Montreal Impactu.

Henryju je MLS dobro poznat, četiri i pol godine proveo je u redovima New York Red Bullsa prije nego je otišao u mirovinu u prosincu 2014. godine.

"To je liga koju jako dobro poznajem i u kojoj sam imao lijepe trenutke. Biti u Quebecu, u Montrealu koji ima nevjerojatnu multikulturalnu ostavštinu, je fantastično. Uvijek sam pratio ovaj klub, a sada sam tu."

Iz Montreala je poručeno kako će Henry biti za kormilom momčadi od sredine siječnja iduće godine kada kreću trening kampovi.

Ovo će mu biti treći trenerski posao u karijeri, drugi prvog trenera. U stručni dio krenuo je 2016. godine kada se pridružio stožeru belgijske reprezentacije da bi u listopadu 2018. godine preuzeo Monaco.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • dr00714.11.2019. u 23:33
    Jednom velik poslije non stop velik, na srecu ili zalost.
    dr007