Nogomet

Modrić: "Vjerovali smo da će sve doći na naplatu, mladi igrači pokazali su da imamo budućnost"

Jan Šneler • subota, 16.11.2019.
Modrić: "Vjerovali smo da će sve doći na naplatu, mladi igrači pokazali su da imamo budućnost"
Foto: FaH

U svom 127. nastupu za Hrvatsku, Luka Modrić je kao kapetan poveo Hrvatsku i pobjedom protiv Slovačke, došao do šestog velikog natjecanja u svojoj karijeri...

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena još je jednom pokazao koliko je važan Hrvatskoj. Bez obzira na godine i već 127. nastup u dresu Hrvatske, Luka Modrić dirigira igrom i čini svoje suigračima boljima. Još jednom odigrao je sjajnu utakmicu, poveo Hrvatsku do pobjede i posljedično do nastupa na Europskom prvenstvu.

"Velika večer za nas. Ostvarili smo ono što smo i zaslužili. Ostali smo mirni bez obzira na vodstvo. Igrali smo dosta dobro, stvorili nekoliko prilika i nažalost nedostajao je završni udarac. Dogovorili smo se da moramo nastaviti istim tempom i vjerovali da će sve doći na naplatu", rekao je nakon susreta Modrić.

Kapetan se osvrnuo i na izostanke u momčadi, odnosno igrače koji su nadomjestili one iskusnije. Iako Hrvatska nije imala dva stopera koji su inače prvotimci, njihove zamjene odradile su sjajan posao. To je još jedan dokaz da izbornik Zlatko Dalić može računati na velik broj igrača.

"Dosta je novih igrača. Igrači koji danas nisu bili su važan dio i osjeti se njihov izostanak. Ipak, igrači koji su ih zamijenili su s pravom tu i pokazali su da se na njih može računati u budućnosti", dodao je kapetan Hrvatske.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!