Nogomet

Petković: "Znali smo da će naša kvaliteta doći na naplatu"

Jan Šneler • subota, 16.11.2019.
Petković: "Znali smo da će naša kvaliteta doći na naplatu"
Foto: FaH

Jedan od najboljih pojedinaca Hrvatske u ovim kvalifikacijama je Bruno Petković koji se i večeras protiv Slovačke upisao u listu strijelaca...

Odlaskom Marija Mandžukića nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, ostala je velika praznina u samom vrhu napada Hrvatske. Ipak, sjajna prva sezona u Dinamu donijela je poziv Bruni Petkoviću koji se pokazao kao sjajno pojačanje i potvrdio kao prvi napadač Hrvatske.

"Odradili smo utakmicu na visokom nivou, iako smo imali rezultatski minus na poluvremenu. U drugom dijelu izašli smo čvrsto i krenuli smo po pobjedu. Ostali smo mirne i hladne glave. Znali smo da će naša kvaliteta kroz 90 minuta doći na naplatu", rekao je Petković.

Napadač Dinama se i večeras upisao u strijelce, zabio je za 2:1 i donio taj preokret Hrvatskoj. Imao je tijekom susreta Petković još nekoliko sjajnih prilika, no nije ga išlo u prvom dijelu. Ipak, vidljivo je kako se sjajno snalazi u reprezentaciji i odlično nadopunjuje sa suigračima.

"Nadopunjujemo se jako dobro. Jedna jako dobra kohezija se stvorila između redova i potrebno je puno se kretati kako bi se našli prazni prostori", zaključio je napadač Hrvatske.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!