Nogomet

Bjelica: "Nismo bili agresivni, u svakom segmentu mogli smo biti bolji"

Jan Šneler • utorak, 26.11.2019.
Bjelica: "Nismo bili agresivni, u svakom segmentu mogli smo biti bolji"
Foto: FaH

Nakon poraza u petom kolu Lige prvaka od Atalante (2:0), trener Dinama Nenad Bjelica očekivano nije bio zadovoljan izvedbom svoje momčadi...

Dinamo nije dobro izgledao večeras u petom kolu Lige prvaka protiv Atalante (2:0) i potpuno je jasno kako trener Nenad Bjelica ne može biti zadovoljan takvim učinkom. Na stranu to što je Atalanta ozbiljna momčad koja je odlično odigrala, Dinamo nije bio na visini zadatka i teško se sjetiti kada je hrvatski prvak pod vodstvom Bjelice tako loše izgledao.

"Atalanta je bila bolja od nas. Šanse koje smo imali nismo iskoristili, ali zaslužena pobjeda Atalante. Danas su puno riskirali i puno dobili, ali sve ostaje otvoreno. U svemu smo mogli biti bolji. Izgubili smo u prvom dijelu tri-četiri lopte, dopustili protivniku da dođe do dobrih prilika. Nismo bili agresivni", rekao je nakon susreta Bjelica.

Za sljedeću utakmicu protiv Manchester Cityja, Dinamo će imati veliki hendikep u vidu izostanka dvojice stopera. Zbog žutih kartona na Maksimiru neće biti Kevina Theophilea-Catherinea i Dina Perića. Bjelica još ne može reći kako će ih nadoknaditi, a pitanje je može li spreman za te utakmice biti Marko Lešković koji već duže vremena ima problema s ozljedom.

"Ima do utakmice dva tjedna, vidjet ćemo tko će se isprofilirati na tim pozicijama", zaključio je trener Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!