Rukomet

Slovenski rukometni savez uručio otkaz Veselinu Vujoviću

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.11.2019.
Slovenski rukometni savez uručio otkaz Veselinu Vujoviću
Foto: FaH

Iako je do početka Europskog rukometnog prvenstva ostalo vrlo malo vremena, Slovenski rukometni savez odlučio je raskinuti suradnju s aktualnim trenerom PPD Zagreba Veselinom Vujovićem...

Veselin Vujović može se u potpunosti posvetiti radu u PPD Zagrebu, Rukometni savez Slovenije potvrdio je kako je s njim raskinuo suradnju i razriješio crnogorskog stručnjak funkcije izbornika reprezentacije.

Odluka je stigla neočekivano, vrlo je malo vremena do početka Europskog prvenstva i Slovenija sada mora prvo i hitno riješiti pitanje novog izbornika.

"Nakon četverogodišnjeg ciklusa predsjedništvo Rukometnog saveza Slovenije ocijenilo je, ne gledajući vrhunske rezultate, da je potrebno pronaći novu energiju. Iz toga razloga dogovorili smo raskid suradnje s Veselinom Vujovićem. Nemamo puno vremena, ali vjerujemo da će biti dovoljno da pronađemo kvalitetno rješenje. So sredine prosinca imat ćemo novog izbornika", ističe predsjednik Slovenskog rukometnog saveza Franjo Bobinec.

Vujović je vodeći Sloveniju bio treći na Svjetskom prvenstvu 2017. godine, šesti na Olimpijskim igrama 2016. i osmi na Europskom prvenstvu 2018.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!