Rukomet

Sjajan učinak hrvatskih igrača u pobjedi Wisle

Jan Šneler • nedjelja, 01.12.2019.
Sjajan učinak hrvatskih igrača u pobjedi Wisle
Foto: EPA

U 13. kolu poljske Superlige, rukometaši Wisle Plock glatko su svladali slabašni Chobry Glogow i nastavili neporaženi niz...

Po 13. put ove sezone Wisla Plock je došla do pobjede u poljskoj Superligi. Još uvijek bez poraza, s ukupnom gol razlikom +116 (prosječno +9), Wisla se bez problema šeće po poljskoj ligi. U ovoj pobjedi značajan doprinos dali su i hrvatski rukometaši.

O ovoj pobjedi ne treba previše govoriti jer je već na poluvremenu domaća momčad vodila s 24:12. Početak je bio mirniji, Wisla je vjerojatno pokušavala testirati goste i malo po malo dizala prednost. Konačno, pobjeda 42:23 govori kolika je ogromna razlika između ovih ekipa.

No, ono što veseli je dobra forma pojedinih hrvatskih igrača. Na golu je standardno dobar dio Ivan Stevanović, Lovro Mihić postigao je pet golova, a tri je dodao Jerko Matulić. Onaj najstariji, veteran generacije iz Portugala, Renato Sulić, u svojoj 41. godini postigao je također pet golova. Najbolji pojedinac susreta bio je Žiga Mlakar sa sedam golova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!