Košarka

Žižić dobio zadnju četvrtinu, Sixersi pregazili Cavalierse

Petar Jenjić • nedjelja, 08.12.2019.
Žižić dobio zadnju četvrtinu, Sixersi pregazili Cavalierse
Foto: EPA

Noćas su odigrane još dvije utakmice u NBA ligi. Do tijesne pobjede stigli su Indiana Pacersi, dok su Philadelphia 76ersi lakoćom pregazili Cleveland Cavalierse...

U prvoj utakmici nakon odlaska Davida Fizdalea, New York Knicksi odigrali su tijesnu utakmicu protiv Indiana Pacersa u Madison Square Gardenu, ali ipak izgubili sa 104:103. Julius Randle imao je priliku 0.1 sekundu prije kraja osigurati produžetak svojoj momčadi, no promašio je slobodno bacanje.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio T.J. Warren s 25 poena, dok je Domantas Sabonis dodao 19 poena i 15 skokova.

Marcus Morris Sr. s 25 poena i Julius Randle sa 16 poena i 12 skokova bili su najbolji kod Knicksa.

Kada Ben Simmons ubaci tricu, znate da niste odigrale dobru utakmicu, ali i bez toga dovoljno bi bilo pogledati rezultat. Naime, Philadelphia 76ersi lakoćom su na domaćem terenu svladali Cleveland Cavalierse sa 141:94, a tijekom susreta vodili su i s čak 53 razlike.

Simmons je predvodio Sixerse s 34 poena i sedam asistencija, dok su po 21 poen dodali Trey Burke (osam asistencija, četiri ukradene lopte) i Mike Scott (šest skokova).

Darius Garland sa 17 poena i pet skokova predvodio je Cavalierse. Ante Žižić dobio je 12 minuta te ubilježio pet poena (2/3 za dva, slobodna bacanja 1/1), četiri skoka i jednu ukradenu loptu.

NBA:
New York Knicks - Indiana Pacers 103:104
Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers 141:94

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!