Nogomet

Kutak za kladioničare: Dinamo na motiv i huk s tribina ostaje neporažen protiv nemotiviranog Cityja

Branimir Korać • srijeda, 11.12.2019.
Kutak za kladioničare: Dinamo na motiv i huk s tribina ostaje neporažen protiv nemotiviranog Cityja
Foto: EPA

Liga prvaka i NBA danas su u fokusu, utakmica dana za nas se igra u Maksimiru, a pošaljimo i ovom prognozom malo dobrih vibracija hrvatskom prvaku...

Dinamo - Manchester City

Utakmica odluke za Dinamo, a bez ikakvog značaja za Manchester City. City je toliko moćan da vjerojatno s pola snage može izvući tri boda u Maksimiru, ali uzdajmo se u motiv, fokus, navijače, pun stadion i malu dozu sreće. Za Manchester je ovo čisto odrađivanje posla, nije da mu nešto znači i nagrada za pobjedu, ima City milijuna koliko poželiš, a uglavnom otočki mediji i svi povezani uz City ističu kako je najvažnije iz ovog susreta izaći bez ozljeda.

Prognoza: Dinamo ostaje neporažen

Koeficijent (Supersport): Dinamo ostaje neporažen 2.50, pobjeda Manchester Cityja 1.70

Šahtar - Atalanta

Šahtar i Atalanta njeguju napadački nogomet, napad im je jača strana i nisu im strane utakmice s puno golova, posebno ne Atalanti. Talijani su sposobni zabiti svakoj momčad, ali isto tako obrana im ne ulijeva povjerenje i mogu od svakoga primiti gol. U Harkivu nemaju što kalkulirati, moraju se otvoriti i ići na pobjedu, ali isto tako niti Šahtaru nije baš pametno čekati i i previše osluškivati što se događa u Maksimiru. Moglo bi biti vatreno u Harkivu, pobjedu trebaju i jedni i drugi.

Prognoza: Oba daju gol

Koeficijent (Supersport): Oba daju gol 1.50, jedan ili oba ne daju gol 2.40

Minnesota Timberwolves - Utah Jazz

Jazzeri su ušli u krizu, imali su i krizni sastanak te traže hitan povratak na pobjedničke staze. U zadnje vrijeme ne mogu pobijediti baš nikog osim Memphisa, no prekvalitetna je to momčad da joj se ne bi otvorilo. Možda baš u Minneapolisu, Minnesota ne ulijeva povjerenje i dalje je to two men show momčad u kojoj se sve vrti oko Townsa i Wigginsa. Towns ide na Goberta, neće mu biti lako, a moraju proraditi i Bogdanović i društvo s vanjskih pozicija. Pobjeda Jazzera na ovom gostovanju, bez obzira na formu, uopće nije neizgledan ishod.

Prognoza: Pobjeda Jazzera

Koeficijent (Supersport): Pobjeda Wolvesa 1.95, neriješeno 13.0, pobjeda Jazzera 1.95

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!