Košarka

Skromniji nastupi hrvatskih centara, poraženi i Zubac i Žižić

Petar Jenjić • nedjelja, 15.12.2019.
Skromniji nastupi hrvatskih centara, poraženi i Zubac i Žižić
Foto: EPA

Noćas su nastupila i dvojica hrvatskih centara, Ante Žižić i Ivica Zubac, koji su s Cleveland Cavaliersima i LA Clippersima upisali poraze...

Do desete pobjede sezone stigli su Chicago Bullsi koji su na domaćem terenu bili bolji od Los Angeles Clippersa sa 109:106. Nešto manje od dvije minute prije kraja zaostajali su pet razlike, a kod 106:106 imali su loptu. Zach LaVine fauliran je pri šutu za tricu, pogodio je sva tri, da bi Paul George promašio šut za produžetak.

LaVine je predvodio Bullse do pobjede s 31 poenom, dok je Thaddeus Young dodao 17 poena.

Montrezl Harrell ubacio je 30 poena te dodao sedam skokova. Ivica Zubac dodoa je četiri poena (2/6 za dva, slobodna bacanja 0/2) i tri skoka za 15 minuta igre.

Do 18. uzastopne pobjede stigli su Milwaukee Bucksi koji su na domaćem parketu bili bolji od Cleveland Cavaliersa sa 125:108. Domaćin je susret prelomio u završnici prvog poluvremena te u trećoj četvrtini kada je od minimalnog vodstva stigao i do 28 poena prednosti.

Giannis Antetokounmpo s 29 poena te Khris Middleton s 24 poena i šest asistencija bili su najbolji kod Bucksa. Dragan Bender nije nastupio.

Kevin Porter Jr. s 15 poena predvodio je Cavalierse. Ante Žižić dodao je šest poena (3/3 za dva) i dva skoka za pet i pol minuta na terenu.

NBA:
Chicago Bulls - LA Clippers 109:106
Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers 125:108

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!