Košarka

Cibona prespavala drugu četvrtinu i izgubila od Valencije, Buljević nije mogao sam

Branimir Korać • petak, 27.12.2019.
Cibona prespavala drugu četvrtinu i izgubila od Valencije, Buljević nije mogao sam
Foto: Pixsell

Cibonini juniori na turniru Eurolige u Valenciji nisu uspjeli doći i do druge pobjede te će jako teško do prvog mjesta u skupini...

Mlada Cibonina momčad upisala je poraz u drugom kolu grupne faze u Valenciji te se dovela u jako tešku situaciju u borbi za prvo mjesto u skupini.

Šteta, imala je odličan ulazak u utakmicu protiv domaćina, vrlo visoku prednost, bolju igru i čak dosta prostora za podizanje igre s obzirom da Roko Prkačin nije bio u svom najboljem izdanju, a onda se dogodilo pomračenje.

Nakon što je prvu četvrtinu dobila s čak 26:10, Cibona je drugu izgubila s nevjerojatnih 38:9 i umjesto da na poluvrijeme odnese visoku prednost, otišla je s visokim minusom.

U nastavku susreta Valencia je rutinski održavala prednost, a Ciboni je nedostajao pravi Prkačin kojeg su domaćini sjajno neutralizirali. Ostalo je puno prostora za Lukšu Buljevića, no on nije mogao sam.

Buljević je upisao 29 poena i 19 skokova, a jedini koji je uz njega bio dvoznamenkast je Noa Svoboda s deset poena. Prkačin je upisao osam poena (2/10 iz igre) i 13 skokova.

U zadnjem kolu u skupini Cibona igra u subotu protiv Olympiakosa.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!