Rukomet

Crnogorci ostali bez važnog obrambenog aduta uoči Europskog prvenstva

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 30.12.2019.
Crnogorci ostali bez važnog obrambenog aduta uoči Europskog prvenstva
Foto: Pixsell

Protiv hrvatske reprezentacije u skupini na Europskom prvenstvu u rukometu koje je na rasporedu u siječnju, Crna Gora, na Euro dolazi oslabljena neigranjem važne obrambene karike...

Već na startu priprema za nastup na Europskom prvenstvu, Crna Gora je ostala bez jednog važnog aduta. Nebojša Simović zaradio je jedan udarac i došlo je do ozljede bicepsa.

"Osjetio sam udarac, ali nisam vidio s kim je bio kontakt. Odmah sam osjetio malu oteklinu na mišiću, odradio sam trening do kraja, ali nakon toga ruka je počela sve više oticati. Nakon ultrazvuka i magnetske rezonancije utvrđeno je kako je mišić napuknuo tri centimetra i moram pauzirati četiri tjedna", istaknuo je Simović za Vijesti.

Reprezentacija kao da je ukleta za Simovića koji je na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj zaradio neugodnu ozljedu ramena, a na početku kvalifikacija za ovo Europsko prvenstvo zaradio je frakturu prsta.

Iako je Crna Gora oslabljena, Simović smatra da može do dobrog rezultata.

"Ako pružimo maksimum i odigramo kao s Dancima i Ukrajincima, možemo do druge faze. Imamo kvalitetne igrače, znaju igrati rukomet, a prednost nad ostalima je taj borbeni duh koji nas krasi."

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!