Košarka

Hezonja se vratio u rotaciju s dvoznamenkastim učinkom, Šarić ispada iz rotacije

Petar Jenjić • subota, 04.01.2020.
Hezonja se vratio u rotaciju s dvoznamenkastim učinkom, Šarić ispada iz rotacije
Foto: EPA

Portland Trail Blazersi slavili su na gostovanju kod Washington Wizardsa, a na teren se vratio i Mario Hezonja, dok je manju minutažu imao Dario Šarić čiji su Phoenix Sunsi slavili protiv New York Knicksa...

Manjak najboljih igrača u rotaciji Washington Wizardsa iskoristili su Portland Trail Blazersi koji su slavili u gostima sa 122:103. Tijekom treće četvrtine napravili su seriju 11:1 i poveli sa 79:65. Wizardsi su kasnije uspjeli doći na zaostatak 103:96, ali bliže od toga ipak nisu došli.

Damian Lillard predvodio je Blazerse s 35 poena, a izdvojit ćemo i Hassana Whitesidea sa 23 poena, 21 skokom i pet blokada. U rotaciju se vratio Mario Hezonja koji je odigrao nešto manje od 18 minuta te dodao deset poena (4/7 za dva, 0/3 za tricu, slobodna bacanja 2/3) i jednu ukradenu loptu.

Jordan McRae s 35 poena i pet skokova te Ish Smith sa 16 poena i pet asistencija bili su najbolji kod Washingtona.

Phoenix Sunsi napravili su preokret u drugom poluvremenu te svladali New York Knickse sa 120:112. Imali su Knicksi i 11 poena prednosti u završnici prvog dijela, no preokret je ipak stigao u završnici susreta. Ipak, preuzeli su vodstvo kod 94:93. Još neko vrijeme momčadi su se izmijenjivale u vodstvu, ali Sunsi su prelomili pet i pol minuta prije kraja.

Devin Booker s 38 poena i sedam asistencija te Kelly Oubre Jr. s 29 poena i pet skokova predvodili su Sunse. Iz rotacije polako ispada Dario Šarić nakon povratka Deandrea Aytona. Odigrao je četiri minute te pritom skupio tek jedan skok.

Marcus Morris Sr. s 25 poena te Elfrid Payton s 15 poena, pet skokova i šest asistencija bili su najbolji kod Knicksa.

NBA:
Washington Wizards - Portland Trail Blazers 103:122
Phoenix Suns - New York Knicks 120:112

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!