Košarka

Šariću mrvice u porazu Sunsa, Lakersi potpuno izblokirali Pistonse

Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.01.2020.
Šariću mrvice u porazu Sunsa, Lakersi potpuno izblokirali Pistonse
Foto: EPA

Dario Šarić dobio je minute na kapaljku u porazu Phoenix Sunsa od Memphis Grizzliesa, dok su Los Angeles Lakersi izvukli pobjedu protiv Detorit Pistonsa...

Memphis Grizzliesi slavili su na gostovanju kod Phoenix Sunsa sa 121:114. Nakon tri četvrtine vodili su sa 96:77, no Sunsi su se uspjeli približiti na minus osam (109:101) četiri minute prije kraja. Ipak, s dvije uzastopne trice gosti rješavaju pitanje pobjednika.

Najbolji je u pobjendičkim redovima boi Jonas Valančiunas s 30 poena i osam skokova, Dillon Brooks dodao je 19 poena.

Najbolji je kod Sunsa bio Devin Booker s 40 poena i šest asistencija. Dario Šarić igrao je samo pet i pol minuta te dodao dva poena (1/1 za dva, slobodna bacanja 0/1) i jedan skok.

Čak 20 blokada imali su Los Angeles Lakersi koji su ipak uspjeli izvući pobjedu protiv Detorit Pistonsa na domaćem terenu. Iako su ispustili 11 poena viška, u završnici su ipak izvukli pobjedu i nisu izgubili prvi puta ove sezone od ekipe koja ima negativan omjer pobjeda i poraza.

Odličan je bio Anthony Davis s 24 poena, 11 skokova i osam blokada, dok je LeBron James ostvario triple-double s 21 poenom, 14 skokova i 11 asistencija.

Derrick Rose predvodio je Pistonse s 28 poena i pet asistencija.

NBA:
Phoenix Suns - Memphis Grizzlies 114:121
LA Lakers - Detroit Pistons 106:99

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!