Rukomet

Kutak za kladioničare: Červar će odmarati, a Crnogorci i Bjelorusi igrati na malo golova

Branimir Korać • ponedjeljak, 13.01.2020.
Kutak za kladioničare: Červar će odmarati, a Crnogorci i Bjelorusi igrati na malo golova
Foto: Pixsell

Novi tjedan, nova runda Kutka za kladioničare. I dalje nam je rukomet u fokusu, a danas smo se fokusirali na utakmice iz hrvatske skupine...

Crna Gora - Bjelorusija

Izravna bitka za drugo mjesto i put u drugi krug Europskog prvenstva. U ovoj skupini jasno je kako će Hrvatska završiti na prvom mjestu, a Srbija na četvrtom dok je Crna Gora i Bjelorusija odlučiti o drugom mjestu. Očekuje se vrlo tvrda i borbena utakmica na mali broj golova. Obrane bi trebale voditi glavnu riječ, obje reprezentacije imaju u dobre vratare, a Crna Gora nada se upravo ovakvoj utakmici i tu bi joj šanse definitivno rasle.

Prognoza: 54 ili manje golova

Koeficijenti (Supersport): 54 ili manje golova 1.75, 55 ili više golova 1.95

Hrvatska - Srbija

Hrvatska i Srbija trebaju tek odraditi posao, a već je najavljeno kako će Lino Červar promiješati momčad i neće koristiti sve najjače karike. Među onima koji bi trebali dobiti više odmora je vjerojatno prvi na redu Domagoj Duvnjak. Za očekivati je da će dobiti malu minutažu , ali i da ga Červar neće forsirati jer se Duvnjak jako troši u fazi obrane i bit će potreban svjež u nastavku Prvenstva. Još je kandidata za produženi odmor, ali Duvnjak se ipak čini najizglednijim.

Prognoza: Duvnjak zabija 2 ili manje golova

Koeficijenti (Supersport): Duvnjak zabija 2 ili manje golova 1.55, Duvnjak zabija 3 ili više golova 2.30

Portland Trail Blazers - Charlotte Hornets

Blazersi su na rubu propale sezone i ako misle ući u doigravanje moraju pod hitno podići igru. U goste im dolaze Hornetsi koje jednostavno moraju svladati i krenuti u pobjednički niz. Dobra vijest za Damiana Lillarda, a shodno tome i Portland je da na drugoj strani neće biti Kembe Walkera s kojim je Lillard imao dosta problema u prijašnjim mečevima i rijetko kad se naigrao. Walker je sada u Bostonu, a Lillard mora povući pod svaku cijenu.

Prognoza: Damian Lillard ubacuje 27 ili više poena

Koeficijenti (Supersport): Damian Lillard ubacuje 27 ili više poena 1.85, Damian Lillard ne ubacuje 27 ili više poena 1.85

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!