Rukomet

Kreće glavna faza Europskog prvenstva, Hrvatska otvara s Austrijom uz prijenos na RTL-u

Sportnet • četvrtak, 16.01.2020.
Kreće glavna faza Europskog prvenstva, Hrvatska otvara s Austrijom uz prijenos na RTL-u

Nakon uvodnog dijela i natjecanja u prvoj fazi Europskog prvenstva, došlo je vrijeme za glavnu rundu. U drugoj fazi Hrvatska za prvog protivnika ima Austriju...

Prva faza natjecanja na Europskom prvenstvu je iza nas i više nema laganih protivnika. Doduše niti u prvoj fazi nije bilo zagarantiranih jednostavnih mečeva, dogodila su se i neka iznenađenja, međutim oni koji su dogurali do glavne runde, ovdje su zasluženo.

Hrvatska kreće već prvog dana nastavka natjecanja, a posao joj neće biti jednostavan. Igra u Beču protiv Austrije koja je pokazala u prvoj fazi natjecanja kako manjak kvalitete može nadoknaditi hukom s tribina i igrom na gornjoj granici svojih mogućnosti.

Ovaj dvoboj na rasporedu je od 18:15 sati, u izravnom prijenosu na RTL-.

Prvi susret druge faze Europskog prvenstva na rasporedu je od 16 sati, a u njemu dosad vrlo dominantna Španjolska igra protiv Češke koja se u zadnjem kolu progurala do glavne runde. Taj susret je u izravnom prijenosu na RTL 2.

U večernjem terminu nakon što svoj posao odrade Hrvatska i Austrija, ostanite uz RTL televiziju, naime od 20:30 sati na glavnom RTL programu slijedi novi prijenos i to dvoboja između Bjelorusije i Njemačke.

Nipošto ne propustite i emisiju Vrijeme je za rukomet koja kreće već u 17:15 sati s Perom Metličićem i Dragom Vukovićem kao gostima u studiju.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!