Rukomet

Kutak za kladioničare: Dujšebaev posebno opasan kod Španjolske, Zadar će se mučiti u Sinju

Branimir Korać, Matej Kačan • srijeda, 22.01.2020.
Kutak za kladioničare: Dujšebaev posebno opasan kod Španjolske, Zadar će se mučiti u Sinju

Dok je oko domaće javnosti fokusirano na Beč i veliki rukometni dvoboj Hrvatske i Španjolske, za kladioničare smo pripremili i nešto drugo pa imamo dva košarkaška i jedan nogometni susret...

Hrvatska - Španjolska

Hrvatska i Španjolska igraju za prvo mjesto u skupini i posljedično "lakšeg" protivnika u polufinalu. Za to će im trebati pobjeda, neriješeno odgovara Španjolcima, a i jedni i drugi bit će oslabljeni. Hrvatskoj nedostaje vrlo vjerojatno Luka Cindrić, a Španjolskoj Angel Fernandez. Što se tiče napada, trebat će pripaziti na Alexa Dujšebaeva kao najopasnijeg vanjskog, a granica od 3.5 gola nekako se čini dohvatljivom za njega.

Prognoza: Alex Dujšebaev zabija 4 ili više golova

Koeficijenti (Supersport): Alex Dujšebaev ne zabija 4 ili više golova 2.10, Alex Dujšebaev zabija 4 ili više golova 1.65

Manchester United - Burnley

Manchester United i dalje muku muči ove sezone, pogotovo u gostima. Posrnuli velikan nikako da uhvati pravu formu i kontinuitet, ali protiv Burnleyja kod kuće ne bi trebalo biti problema. Ove dvije momčadi igrale su netom prije Nove godine te je tada United kao gost slavio s 2:0, a tako će biti i danas. Burnley je niz poraza prekinuo iznenađenjem protiv Leicestera, ali za novo neće imati snage.

Prognoza: Pobjeda Uniteda

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Uniteda 1.50, remi 4.80, pobjeda Burnleyja 8.00

Alkar - Zadar

HT Premijer liga nam donosi novo gostovanje košarkaša Zadra u Sinju. Isti su se klubovi susreli na istom terenu nedavno u Kupu Krešimira Ćosića i Alkar je dugo mučio Zadrane. Isto možemo očekivati i večeras jer težak raspored ne popušta i ne štedi košarkaše Zadra kojima slijedi teško gostovanje u Beogradu kod Partizana. Već je najavljeno da će Danijel Jusup rotirati i koristiti mlađe snage pa, iako je Zadar ogroman favorit, ne očekujte preveliku razliku.

Prognoza: Zadar ne pobjeđuje s 19 razlike ili više

Koeficijenti (Supersport): Zadar pobjeđuje s više od 18.5 poena razlike DA 1.85 NE 1.85

Strasbourg - Dinamo Sassari

U FIBA-inoj Ligi prvaka u Francuskoj se sastaju Strasbourg i Dinamo Sassari za koji igra hrvatski centar Miro Bilan. Ovo su dvije ekipe u oprečnoj formi te s pravom očekujemo da će se isto i nastaviti. Strasbourg broji šest poraza u nizu od čega su tri u Ligi prvaka te je sedmi od osam klubova u skupini A, dok će Dinamo bez obzira na ishod utakmice biti drugi. Sassari je zaredao s dobrim partijama te je u vrhu jake talijanske lige i večeras nema razloga da se isto ne nastavi.

Prognoza: Pobjeda Sassarija

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Strasbourga 2.40, produžetak 14.0, pobjeda Sassarija 1.60

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!