Rukomet

Entrerrios: 'Utakmica sa Slovenijom dovest će nas do naših gornjih granica'

Mihaela Bradovski • petak, 24.01.2020.
Entrerrios: 'Utakmica sa Slovenijom dovest će nas do naših gornjih granica'
Foto: Pixsell

Španjolci u susret protiv Slovenije ulaze u statusu blagog favorita, ali u polufinalu je sve moguće i morat će biti u svom najboljem izdanju ako žele u finale...

Raul Entrerrios, kapetan španjolske reprezentacije, prvenstveno želio da se Španjolska koncentrira na vlastitu igru.

"Moramo gledati isključivo sebe jer nas je takav nastup doveo do polufinala. Naravno, moramo uzeti u obzir i sve slovenske kvalitete, ali moramo se prvenstveno koncentrirati na naš posao. Tijekom Prvenstva pokazali smo kako smo prava momčad i zbog toga smo ponosni", tvrdi Entrerrios.

Sloveniju cijeni i tvrdi kako je riječ o jako dobroj reprezentaciji.

"To je momčad s vrlo kvalitetnim igračima, ali ono što je Sloveniju dovelo do polufinala je također kolektivna igra. To je vrlo kreativna momčad koja ima vrlo tečnu igru. Bit će sigurno vrlo zanimljivo jer će nas ova utakmica staviti na naše gornje granice."

Sve reprezentacije su umorne, raspored je nemilosrdan, ali Entrerrios smatra kako ih to neće spriječiti da ostave i zadnji atom snage na parketu.

"Naravno da bi pomoglo malo odmora, ali u ovakvim utakmicama na to se zaboravlja. Te dvije utakmice će nas potpuno isprazniti, moramo iscijediti iz nas i zadnju kap znoja", dodaje Entrerrios.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!