Rukomet

Ekdahl Du Rietz: 'Ni najmanje ne žalim, bila mi je to najdraža čaša vina u životu'

Mihaela Bradovski • petak, 24.01.2020.
Ekdahl Du Rietz: 'Ni najmanje ne žalim, bila mi je to najdraža čaša vina u životu'

Kao da Šveđanima nisu bili dovoljni loši nastupi, četvorica glavnih igrača završila su u kafiću gdje su se počastili alkoholnim pićima usred turnira. Kim Ekdahl Du Rietz nimalo ne žali...

Kim Ekdahl Du Rietz poznat je kao jedinstven i osebujan lik što je potvrdio puno puta tijekom karijere. Čak ju je u jednom trenutku i prekinuo pa putovao svijetom, zatim se vratio pa se spominjalo da bi mogao i na kraju ove sezone otići u mirovinu.

On je jedna od četvorice koji su bili u večernjem izlasku začinjenim alkoholnim pićima. Kada se probila vijest o četvorici švedskih "bećara", prva pomisao bila je, Kim je bio među njima.

Tako je i bilo, a s njim su bili i Jim Gottfridsson, Andreas Nilsson i Lukas Nilsson.

Ekdahl Du Rietz ne žali za onim što se dogodilo i tvrdi kako bi bez imalo razmišljanja napravio isto kada bi se ponovno našao u takvoj situaciji.

Čak tvrdi i kako sama isprika uopće nije bila potrebna.

"Ni najmanje ne žalim, bila mi je to najdraža čaša vina u životu. Da mogu vratiti vrijeme, bez imalo oklijevanja napravio bih isto. Rijetko kada sam se tako dobro zabavio , a iznad svega ovo postavlja pitanje o društvu u cjelini. Popio sam čašu vina i otišao kući u 22:20. Nevjerojatno je što se sve izrodilo iz toga. Isprika je izrečena da bi se priznala pogreška, ali ako bolje razmislite, nismo napravili ništa loše i zato je cijela situacija čudna", dodaje Ekdahl Du Rietz.

Možda ne bi bilo nikakvih potreba za isprikom ili bilo čim drugim da je Švedskoj na domaćem tlu išlo kako se pretpostavljalo, ovako stvari nisu mogle dobro završiti.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!