Nogomet

Jovićević: 'Izvukli smo iznimno teškog protivnika, no nema predaje'

gnkdinamo.hr, Petar Jenjić • petak, 14.02.2020.
Jovićević: 'Izvukli smo iznimno teškog protivnika, no nema predaje'
Foto: Pixsell

Trener mlade momčadi Dinama Igor Jovićević prokomentirao je ždrijeb u kojem je njegova momčad izvukla Bayern. Kazao je da se sigurno neće predati te da vjeruje da će imati svoje prilike...

Mladi nogometaši Dinama dobili su u osmini finala Lige prvaka minhenski Bayern. Trener Igor Jovićević rekao je da sigurno nema predaje i da je to idealna prilika za revanš iz finala Premier Cupa prošle sezone.

"Izvukli smo iznimno teškog protivnika, jednog od najboljih od klubova koji su ostali u ždrijebu. No, nema predaje. Lani smo igrali s njima u finalu Premier Cupa i ovo je idealna prilika za revanš. Motiv kod mojih igrača i mene osobno je najveći mogući i mislim da ćemo imati svoje prilike."

U osmini finala igra se samo jedna utakmica, a Modri će biti gosti 3. ili 4. ožujka. Jovićević vjeruje da će igrače pratiti zdravlje i da će se malo podići u formi.

"Maksimalno ću se posvetiti analizi protivnika, ali mi je zapravo najbitnije da moje igrače prati zdravlje u ova tri tjedna do utakmice. Kartona nema, malo će se dići u formi i siguran samo da ćemo spremni dočekati utakmicu s Bayernom."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!