Nogomet

Kutak za kladioničare: Spektakl na povratku Lige prvaka

Matej Kačan • utorak, 18.02.2020.
Kutak za kladioničare: Spektakl na povratku Lige prvaka

Sportski je utorak cijeli u znaku povratka nogometne Lige prvaka iz koje imamo dva para, dok je ostatak ponude dosta siromašan. Zato smo pripremili još jedan nogometni susret, onaj iz škotskog FA kupa...

Atletico Madrid - Liverpool

Osminu finala Lige prvaka otvaraju dva teškaška susreta, a jedan od njih je onaj Atletico Madrida i Liverpoola na Wanda Metropolitanu. Domaćin u susret ulazi pogođen ozljedama pa nedostaju bitni igrači u svakoj liniji, dok je mnogo njih poput Diega Coste ili Alvara Morate upitno. S druge strane stoji branitelj naslova i ponajbolja momčad Europe, nezaustavljivi stroj Jürgena Kloppa koji melje sve pred sobom.

Diego Simeone će se sigurno postaviti oprezno te će pokušati svesti susret na svega nekoliko šansi i malo pogodaka, ali teško će mu to uspjeti s prošaranim kadrom. Liverpool bi već u Madridu trebao riješiti sve.

Prognoza: Pobjeda Liverpoola

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Atletica 3.70, remi 3.20, pobjeda Liverpoola 2.40

Borussia Dortmund - Paris SG

Drugi susret večeri sigurno će ponuditi spektakl. Borussia i PSG su dvije momčadi koje uvijek teže napadačkoj igri i žele zabiti gol više, a pogotovo se to odnosi na Borussiju na svom Signal Iduna Parku, popularnom Westfalenu. I jedna i druga momčad pobjeđuju s velikim razlikama ako ih ide, ali i gube bodove u spektakularnim susretima kao što su susret Dortmunda i Leverkusena koji je Bayer dobio s 4:3 ili remi PSG-a i Amiensa od 4:4.

Nema razloga da tako ne bude i večeras. Zadnje informacije govore da bi Neymar trebao biti spreman za Parižane, dok bi za Borussiju od prve minute trebao krenuti novi nogometni hit i čudo od djeteta Erling Haaland. Svaki kut gledanja na ovu utakmicu obećava vatromet i ništa drugo ni ne očekujemo.

Prognoza: Obje momčadi daju gol i pada tri ili više pogodaka na utakmici

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol i 3+ DA 1.70, NE 1.90

Motherwell - St. Mirren

Nešto ranije od spektakla u Ligi prvaka krenut će susret škotskog FA Kupa koji donosi uzvrat između Motherwella i St. Mirrena. Motherwell je četvrta ekipa škotskog Premiershipa, ali je zaredao s jako slabom formom i tri ligaška poraza. St. Mirren je tek 10. od 12 klubova te već dugo ne zna za pobjedu.

Prvi kup susret ove dvije ekipe je završio 1:1 na domaćem terenu St. Mirrena, a od kvalitete nogometa ne očekujemo mnogo. No vrijeme je da Motherwell na svom stadionu prekine crni niz i prođe u sljedeću rundu te opravda status favorita i bolje momčadi.

Prognoza: Pobjeda Motherwella

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Motherwella 1.90, remi 3.30, pobjeda St. Mirrena 4.10

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!