Nogomet

Neymar nezadovoljan što i ranije nije igrao: 'Nije mi se svidjelo što su mi predložili'

Petar Jenjić • srijeda, 19.02.2020.
Neymar nezadovoljan što i ranije nije igrao: 'Nije mi se svidjelo što su mi predložili'

Brazilac Neymar nije imao prevelikog razloga za zadovoljstvo nakon sinoćnjeg poraza. Međutim, kritizirao je i klub koji mu nije dao da ranije krene s igrom nakon ozljede rebara, ističući da je mogao...

Zvijezda PSG-a Neymar kritizirala je vodstvo PSG-a koji je odgodio njegov povratak na teren nakon ozljede rebra te je rekao da je mogao igrati i ranije kako bi poboljšao svoju kondiciju.

Brazilac se vratio sinoć u utakmici protiv Borussije Dortmund te postigao jedini gol svoje ekipe u porazu 2:1. Međutim, krivicu je usmjerio prema vodstvu kluba što nije igrao i prije.

"Nisam tako zamišljao svoj povratak, nisam igrao zadnje četiri utakmice. Bila je to odluka PSG-a, klupskih doktora. Nažalost, to sam morao prihvatiti, nije mi se svidjelo što su mi predložili, ali nažalost je klub glavni. Međutim, to je završilo loše po mene i moje suigrače."

"Bio sam ozlijeđen, imao sam pukotinu u rebrima, ali nije bilo ništa što bi me zaustavilo da ne igram. Bio sam spreman igrati protiv Lyona" (9. veljače) ", ali ponovno su odgodili moj povratak", dodao je Neymar.

Dodajmo kako je nakon sinoćnjeg dvoboja trener Thomas Tuchel rekao da ne žali zbog odabira igrača. Neymar već od ranije ima povijesti ozljeda u sredini sezone, nakon odlaska iz Barcelone u transferu vrijednom 222 milijuna eura 2017. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!