Nogomet

Puskas Akademia do nove pobjede, Knežević opet strijelac

Matej Kačan • nedjelja, 01.03.2020.
Puskas Akademia do nove pobjede, Knežević opet strijelac
Foto: Pixsell

U 23. kolu OTP Bank lige Puskas Akademia je s 3:2 svladala Ujpest u gostima, a drugi pogodak za pobjedničku ekipu djelo je Josipa Kneževića pri kraju prvog poluvremena...

Puskas Akademia nastavlja sa serijom dobrih rezultata u lovu na prva tri mjesta u ligi koja vode u europska pretkola, a najnoviji korak u tom smjeru došao je u gostima protiv Ujpesta gdje je trenutno četvrta ekipa lige upisala treću pobjedu u posljednjih pet susreta.

Vrlo važnu ulogu u tom lovu igra i hrvatski vezni igrač Josip Knežević. Bivši igrač Osijeka je u sjajnoj formi i broji već tri pogotka u veljači, a pet ukupno u ovosezonskom izdanju lige.

Knežević je zabio pogodak u 3:2 pobjedi protiv Ujpesta, a njegov je gol bio možda i ključan za pobjedu jer je Puskas Akademiji vratio vodstvo za 2:1 u 42. minuti. Njegovu je momčad u vodstvo doveo Vanacek u trećoj minuti, a izjednačio je Calcan u 27.

Mirovale su mreže do 87. minuti kad na 3:1 podiže Van Nieff, a konačan je rezultat u nadoknadi postavio Novothny. Puskas Akademia se ovom pobjedom popela na 38 bodova s tri manje od trećeg Mezokovesd-Zsoryja.

OTP Bank liga, 23. kolo:
Ujpest - Puskas Akademia 2:3

FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!