Košarka

Bogdanović neraspoložen u prekidu niza i porazu Jazzera protiv Raptorsa

Branimir Korać • utorak, 10.03.2020.
Bogdanović neraspoložen u prekidu niza i porazu Jazzera protiv Raptorsa

Noćas su u NBA ligi na rasporedu bila samo tri susreta, a od hrvatskih igrača u akciji je bio Bojan Bogdanović s Utah Jazzom protiv Toronto Raptorsa. Niti je Bogdanović odigrao dobru utakmicu, a niti su Jazzeri uspjeli slaviti...

Unatoč svim problemima Toronto Raptorsi odnijeli su pobjedu iz Salt Lake Cityja. Domaćin je ušao u susretu u pobjedničkom raspoloženju i sa serijom dobrih rezultata, Raptorsi su bili bez Marca Gasola i Freda VanVleeta dok je Norman Powell zaradio ozljedu već na samom početku susreta, ali ništa ih od toga nije omelo na putu do pobjede.

S druge strane Jazz nije bio u pravom izdanju. Posebno se to odnosi na napad gdje je najviše štekalo i gdje su Raptorsi odlično čitali akcije domaćina te ih zaustavljali.

Bojan Bogdanović nije bio u pravom izdanju, utakmicu nakon onog vrlo dobrog nastupa protiv Pistonsa, odigrao je dosta skromno i za 24 minute provedene na parketu upisao je samo pet poena (1/4 za dva, 1/4 za tri) uz dvije asistencije.

Raptorse su predvodili s po 27 poena Pascal Siakam (11 skokova, osam asistencija) i Serge Ibaka (5/7 trica, 13 skokova) dok je Kyle Lowry dodao 21 poen (pet skokova, sedam asistencija).

Kod domaćina Joe Ingles ubacio je 20 poena uz šest asistencija i pet skokova, a Royce O'Neale dodao je 15 poena i sedam skokova.

Milwaukee Bucksi nastupili su iznimno oslabljeni u Denveru, bez čak šestorice svojih vodećih strijelaca. Igrajući bez Giannisa Antetokounmpa, Middletona, Bledsoea i ostatka društva, jednostavno nisu imali šanse.

Nuggetse su do pobjede 109:95 predvodili Jamal Murray s 21 poenom, pet skokova i šest asistencija te Paul Millsap s 20 poena i deset skokova. Kod Bucksa Kyle Korver ubacio je 23 poena (5/11 trica), a Sterling Brown dodao je 16 poena i šest skokova.

Hawksi i Hornetsi neće vidjeti doigravanje, ali to ne znači da ne mogu pružiti uzbudljivu utakmicu. Noćas su odigrali dva produžetka, a pobjednik je bila Atlanta.

Prvi produžetak izborio je Trae Young koji je 1.8 sekundu prije kraja ubacio samo jedno slobodno bacanje za 122:122, odluke nije bilo niti u prvom produžetku da bi Hawksi ipak slavili u drugom.

Predvodili su ih Young s 31 poenom (6/13 trica) i 16 asistencija, James Collins dodao je 28 poena i 11 skokova, Cam Reddish ss poena i sedam skokova, a Deandre Hunter 13 poena i 11 skokova.

Kod poraženih Terry Rozier ubacio je 40 poena (8/13 trica), Devonte Graham 27 poena uz deset asistencija, a Caleb Martin 23 poena (5/6 trica).

NBA:
Utah Jazz - Toronto Raptors 92:101
Denver Nuggets - Milwaukee Bucks 109:95
Atlanta Hawks - Charlotte Hornets 143:138 dva produžetka

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!