Tenis

Roddick: 'U ovom trenutku za mene su Roger i Serena najbolji ikada'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 29.03.2020.
Roddick: 'U ovom trenutku za mene su Roger i Serena najbolji ikada'

Andy Roddick u ovom trenutku vidi Rogera Federera i Serenu Williams kao najbolje svih vremena, ali napominje kako Novak Đoković opasno prijeti Federeru na vrhu...

Priče o tome tko su najbolji igrači i igračice u povijesti uvijek su zanimljive, no teško je odraditi tko je baš iznad svih. Andy Roddick ima svoje favorite koji su u ovom trenutku za njega na vrhu.

"U ovom trenutku za mene su to Roger Federer i Serena Williams. Međutim ako Novak uspije u nekom trenutku dostići Rafu i Rogera po broju osvojenih Grand Slam titula, tada će odlučivati međusobni omjeri i Masters titule", smatra Roddick.

Đoković trenutno ima 17 osvojenih Grand Slam turnira, 34 Masters 1000 titule i pet ATP Finalsa, a u međusobnim omjerima bolji je i od Federera (27-23) i od Nadala (29-26).

"Činjenica da Novak ima pozitivan omjer praktički protiv svih igrača s kojima je igrao, uključujući i sve one najbolje poput Rogera, Rafe i Andyja je nevjerojatna i ako bi po titulama na Grand Slam turnirima bili poravnati, bilo bi jako teško oduzeti mu argumente."

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!