Tenis

Murray: 'Mislim da će otkazati Wimbledon, nemaju previše alternative'

Branimir Korać • utorak, 31.03.2020.
Murray: 'Mislim da će otkazati Wimbledon, nemaju previše alternative'

Srijeda će donijeti službenu odluku o odgodi ili otkazivanju Wimbledona, ali vrlo je izgledno kako prvi put nakon Drugog svjetskog rata Wimbledona neće biti...

Dvostruki osvajač Wimbledona u konkurenciji mješovitih parova, Jamie Murray smatra kako nema dvojbe da će se Wimbledon otkazati. Za srijedu je zakazan sastanak na kojem će biti donesena definitivna odluka hoće li se Wimbledon otkazati ili će se gledati neka druge opcija.

Murray smatra kako puno toga ne ide u prilog održavanja Wimbledona.

"Mislim da će biti otkazan. Organizatorima je teško pomaknuti datum početka turnira iz brojnih razloga. Tako ulazite u termine drugih turnira, zatim zbog svjetla mijenja se dužina dnevnog programa. Svi su u iščekivanju, Wimbledon je sljedeći veliki turnir u kalendaru i još uvijek je na rasporedu. Bit će taj sastanak koji će nam pokazati kakvi su planovi općenito za travnatu sezonu, ali i za dalje", kaže Murray za BBC Radio 4.

Niti Murray kao niti ostali igrači nije naviknuo u ovoj fazi godine provoditi toliko vremena kod kuće.

"Nema turnira i kod kuće sam kao i svi ostali. Nezgodno je, navikli smo stalno biti na putu, svaki tjedan smo u drugom gradu i to je nešto na što si se naviknuo. Pa čak i onda kada si na turnirima i dođeš do vikenda kada igraš za velike stvari, razmišljaš već o drugom gradu. Sada ne možeš ništa."

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!