Košarka

Legenda Miami Heata dijelila hranu bolnicama i vatrogasnim postajama

Matej Kačan • četvrtak, 30.04.2020.
Legenda Miami Heata dijelila hranu bolnicama i vatrogasnim postajama

Legendarni centar Miami Heata Udonis Haslem oduševio je dežurne službe u svom gradu gdje je dijelio hranu u dvije bolnice i vatrogasnoj stanici. Hrana je iz restorana koji Haslem drži s Dwyaneom Wadeom...

Sjajnu gestu za doprinos svojoj zajednici dao je veteran i legendarni centar Miami Heata Udonis Haslem. Haslem je rođen u Miamiju te je postao legenda franšize iz svog rodnog grada kroz 17 godina igranja samo za Heat.

On je ovaj tjedan posjetio dvije bolnice i vatrogasnu stanicu te je službenicima na prvoj crti obrane u doba krize zbog koronavirusa podijelio hranu iz restorana koji posjeduje u Miamiju zajedno sa svojim bivšim suigračem i još jednom legendom Heata Dwyaneom Wadeom.

Haslem je i osobno vezan za jednu od bolnica jer je 2010. imao krvne ugruške te mu je tamo spašen život, a vatrogasna stanica se nalazi točno do zgrade koledža u kojem je Haslemov otac igrao poluprofesionalnu košarku.

"Ovdje sam da pokažem koliko cijenim ljude koji rade toliko toga iza kulisa. Sjedim kući i pratim trenutna događanja, gledam vijesti. Jednostavno moram odati počast medicinskom osoblju i ljudima koji neumorno rade toliko toga. I rade to da se čini lako, oni su pravi heroji, a mi smo samo košarkaši. Ne samo da je hrana spravljena s ljubavlju, već je to i osjećaj koji gajim prema ovim ljudima, stvarno ih cijenimo", kazao je Haslem.

Haslem je prilikom posjete održavao socijalnu distancu i mjere opreza, ali je za kraj dodao: "Vratit ću se bez rukavica i maske kad sve ovo završi kako bih stisnuo ruku ovim ljudima."

FOTO: By photo taken by flickr user photoren - flickr, CC BY 2.0, Link

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!