Nogomet

Eto'o: 'Kamerun je posebna nacija, spremni smo ugostiti Kup nacija'

Matej Kačan • ponedjeljak, 04.05.2020.
Eto'o: 'Kamerun je posebna nacija, spremni smo ugostiti Kup nacija'

Legendarni kamerunski napadač i bivši igrač Barcelone i Intera Samuel Eto'o kazao je kako je njegova zemlja potpuno spremna biti domaćin afričkog Kupa nacija koji je u opasnosti zbog koronavirusa...

Nakon što je Kamerunu oduzeta organizacija Kupa nacija 2019., pružena mu je šansa da organizira izdanje 2021. Ako je vjerovati Samuelu Eto'ou, ta je država sada spremna te samo koronavirus može baciti sjenu sumnje u održavanje turnira na vrijeme.

"Kamerun je posebna država, to je nogometna država. Jedino mi je žao što neću moći sudjelovati na turniru kao igrač. Drago mi je što s radošću možemo podcrtati sve napore kamerunske vlade i naroda kako bi igračima i navijačima pružili stadion vrijedan onih europskih stadiona. Nemamo danas na čemu zavidjeti Europi. Moja mlađa braća danas imaju ovu infrastrukturu i učinit ćemo sve da budemo spremni ponuditi najljepši Kup nacija ikad organiziran", kazao je Eto'o pa nastavio.

"No onaj koji će za nas biti prekrasan je onaj koji ćemo osvojiti. Kamerun je spreman za Kup nacija, Kamerun je već učinio sve potrebno za organiziranje Kupa nacija."

Kup nacija bi se trebao održati od 9. siječnja do 6. veljače 2021., ali je Afričko nogometni savez u procesu odluke hoće li se turnir odgoditi zbog krize oko koronavirusa. Što se Kameruna tiče, turnir se očito može igrati na vrijeme.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!