Košarka

Tony Parker otkrio velike snove: 'Cilj mi je kupiti NBA ekipu'

Matej Kačan • utorak, 05.05.2020.
Tony Parker otkrio velike snove: 'Cilj mi je kupiti NBA ekipu'
Foto: Simon Maljevac

U razgovoru za Undefeated, višestruki NBA prvak sa San Antonio Spursima Tony Parker je otkrio kako mu visoka pozicija u Lyonu nije dovoljna, već jednog dana želi kupiti i NBA franšizu...

Bivši organizator igre San Antonio Spursa i francuske reprezentacije Tony Parker nakon završetka igračke karijere vodi vrlo uspješnu poslovnu karijeru. Tako je ušao u ASVEL Lyon u rodnoj Francuskoj te je klub uveo u Euroligu, a momčad mu je u premijernoj euroligaškoj sezoni imala nekoliko zapaženih nastupa i skalpova velikana.

No u razgovoru za američki "Undefeated", proslavljeni je košarkaš kazao kako ima velike ambicije, a prokomentirao je i dokumentarac Michaela Jordana. Baš na tragu Jordana su i Parkerovi ciljevi jer Francuz želi posjedovati NBA ekipu kao što je slučaj s Jordanom i Charlotte Hornetsima u kojima je Parker i igrao nakon Spursa.

"Planiram ostati u SAD, volim ovu zemlju. Živim tu 20 godina, a putovanja mi ne smetaju. Krajnji je cilj kupiti NBA franšizu, a znam da OL grupa ima velike snove", kazao je Parker koji je glavni favorit za preuzimanje funkcije predsjednika nogometne sekcije Lyona.

"To je snažna mogućnost. Trenutno imamo druge ciljeve i fokuse, ali za pet-deset godina... Ja sam tip osobe koja uvijek sanja velike snove. Već sam raspravljao o tome s predsjednikom nogometnog kluba", govorio je Francuz o ambicioznim ciljevima.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!