Tenis

Marin Čilić krenuo porazom u tri seta protiv Andreja Rubljova

Mihaela Bradovski • subota, 20.06.2020.
Marin Čilić krenuo porazom u tri seta protiv Andreja Rubljova
Foto: Pixsell

Marin Čilić nije dobro otvorio nastup na Adria Touru. Prvi protivnik bio mu je Andrej Rubljov koji ga je svladao u tri seta. Ujedno je to bio i posljednji meč prvog kola...

Odigran je i posljednji susret prvog kola na Adria Touru, na žalost za Marina Čilića, okončan je njegovim porazom. Andrej Rubljov nije najomiljeniji Čilićev protivnik, s mladim Rusom uvijek je imao dosta problema, a u Zadru je poražen u tri seta.

Imao je Čilić dobrih razdoblja, ali još jednom je pokazao puno oscilacija, puno toga je i poklonio Rubljovu što je ovaj znao iskoristiti.

Prvi set protekao je bez breakova iako je Rubljov imao dvije break lopte u trećem gemu. Nije ih iskoristio i odluka je pala u tie-breaku gdje je Rubljov bio bolji sa 7:5.

U drugom setu Marin je igrao bolje, posebno u završnici seta. Kod 2:2 ukazala mu se prvi put prilika za break, iskoristio ju je i uzeo je set s 4:2.

Odlučujući set Čilić je otvorio breakom i poveo s 1:0, ali tu je stao. Počeo je dosta griješiti, Rubljov je igrao vrlo dobro i s četiri uzastopna gema uzeo je prvu pobjedu.

Skupina B, drugo kolo:
Andrej Rubljov (Rusija) - Marin Čilić (Hrvatska) 4:3(5), 2:4, 4:1

Poredak:
1. Danilo Petrović 1-0 (2:0)
2. Andrej Rubljov 1-0 (2:1)
3. Marin Čilić 0-1 (1:2)
4. Alexander Zverev 0-1 (0:2)

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!