Tenis

Đoković i dalje prejak za Ćorića, prvi igrač svijeta osigurao finale

Mihaela Bradovski • subota, 20.06.2020.
Đoković i dalje prejak za Ćorića, prvi igrač svijeta osigurao finale
Foto: Pixsell

Novak Đoković upisao je i drugu pobjedu u skupini A Adria Toura u Zadru. Svladao je Bornu Ćorića u dva seta i osigurao je mjesto u finalu...

U Beogradu nije uspio doći do finala, ali zato je u Zadru. Novak Đoković svladao je u prvom kolu Peđu Krstina 4:3, 4:1, a u drugom kolu nadigrao je Bornu Ćorića s 4:1, 4:3.

Borna se borio, imao je veliku želju, ali je u toj želji puno i griješio. Naravno, tu je bitna i Đokovićeva klasa jer sve ključne poene uzeo je ipak prvi igrač svijeta.

Borna je odigrao dosta bolje u drugom setu, tu se nalazio i na dva poena do osvajanja seta, ali Đoković se izvukao i dovršio posao u tie-breaku.

Prvi set donio je jedan break, dovoljno za Đokovića da mirno privede set kraju. Ćorić je svoju break loptu propustio odmah u prvom gemu, nakon toga izgubio servis i Đoković uzima set s 4:1.

U drugom setu Borna je odlično krenuo i poveo s 2:0, ali Đoković uzvrača i uzima Borni servis- Ćorić se izvukao u petom gemu iz teške pozicije, imao je u sljedećem gemu 0:30, no to je bilo sve što je napravio.

Đoković je u tie-breaku dovršio posao i sa 7:1 prošao u finale.

Adria Tour, skupina A, drugo kolo:
Novak Đokpović (Srbija) - Borna Ćorič (Hrvatska) 4:1, 4:3(1)

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!