Nogomet

Futsal Dinamo u novoj drami izbacio Uspinjaču, Omišani vrlo uvjerljivi

Branimir Korać • srijeda, 08.07.2020.
Futsal Dinamo u novoj drami izbacio Uspinjaču, Omišani vrlo uvjerljivi
Foto: Pixsell

Krenulo je doigravanje u 1. HMNL, a prvi polufinalisti su Futsal Dinamo i Olmissum. Futsal Dinamo je u produžetku bio bolji od Uspinjače Gimke, a Olmissum je visoko slavio protiv Vrgorca...

Futsal Dinamo i Uspinjača ne mogu bez drame. Još jednom sjajan i neizvjestan dvoboj i opet je Futsal Dinamo bio uspješniji u produžecima. Ovaj put doigravanje se igra na jednu utakmicu, a Dinamo je slavio s 4:2 i to ponovno se spasivši 15 sekundi prije kraja.

Prošle sezone Davor Kanjuh je 15 sekundi prije kraja produžetka zabio za 5:4 i odveo Futsal Dinamo u polufinale, a ovaj put Robert Grbić zabio je 15 sekundi prije kraja regularnog dijela i izborio produžetak.

Već u trećoj minuti poveo je domaćin golom Prgometa, no ubrzo poravnava Silvio Toth da bi pet minuta prije kraja lopta se odbila od vratnice u Grbića i završila u mreži za vodstvo Uspinjače. Ipak, 15 sekundi prije kraja Grbić je pucao, lopta se odbila dovoljno da prevari Vukovića i iznad glave mu uđe u gol.

Bilo je to poravnanje na 2:2 i odlazak u produžetak gdje Futsal Dinamo novim golom Grbića i još jednim Kristiana Čekola odlazi do 4:2 i polufinala doigravanja.

U drugom četvrtfinalu Olmissum je lakoćom svladao Vrgorac s visokih 6:1. Samo u prvih desetak minuta gosti su bili u igri, a nastavak susreta potpuno je prošao u znaku Olmissuma.

Poveo je Olmissum golom Horvata u devetoj minuti, ali odmah je uzvratio Josip Suton i poravnao na 1:1.

Do odlaska na odmor Jurlina i Jurić odveli su Omišane na 3:1 da bi u nastavku susreta Perišić, Kolobarić i autogolom Jurjević odveli Olmissumom na visokih 6:1.

1. HMNL, četvrtfinale:
Futsal Dinamo - Uspinjača 4:2 (2:2)
Olmissum - Vrgorac 6:1

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

1. HMNL, doigravanje

četvrtfinale

Olmissum6:1Vrgorac
Futsal Dinamo4:2 *Uspinjača Gimka
Novo Vrijeme3:0Alumnus Sesvete
Square7:3 *Crnica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!