Nogomet

Kutak za kladioničare: Juventus i City idu po završni turnir u Lisabonu

Matej Kačan • petak, 07.08.2020.
Kutak za kladioničare: Juventus i City idu po završni turnir u Lisabonu

Kladioničarski petak je u znaku povratka Lige prvaka, a prve će se lopte zakotrljati u Torinu i Manchesteru gdje će po četvrtfinale ići Juventus i Manchester City...

Juventus - Lyon

Nakon osvojenog naslova u Italiji, ali uz mnogo nesigurnosti što se tiče trenerske klupe i posla Maurizija Sarrija, Juventus kreće po četvrtfinale. Lyon u Torino nosi prednost od 1:0, ali nije igrao kompetitivan nogomet jer je Ligue 1 prekinuta.

Odigrao je Lyon finale kupa koje je izgubio od PSG-a na penale, ali je Juventus u boljoj natjecateljskoj formi i realno je bolja ekipa. Juventusu treba pobjeda od dva gola razlike, i do toga bi trebalo doći.

Prognoza: Pobjeda Juventusa s dva ili više golova razlike

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Juventusa @1.55, remi @4.50, pobjeda Lyona @7.50, f+2 @2.40

Manchester City - Real Madrid

Svoju prednost s gostovanja u Madridu brani Manchester City koji će biti bez Sergia Agüera, ali Real stiže bez Sergia Ramosa koji ima crveni karton. Real je došao do naslova u Španjolskoj te je proigrao, a City je ušao u bolju formu nakon što je izgubio šanse za naslov, uz posrtaj protiv Chelseaja.

Pep Guardiola si ne može dozvoliti novi kiks i City mora proći. Možda neće biti pobjedom jer Cityju igra i remi, ali moglo bi biti dosta golova.

Prognoza: Oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol DA @1.60, NE @2.20

Petra Martić - Aliaksandra Sasnovič

Nakon dobro odrađenog posla u prva dva kola, Petra Martić ide po polufinale, a na putu joj stoji kvalifikantica Sasnovič. Bjeloruskinja je u prvom kolu izbacila petu nositeljicu Mertens, a onda i domaću predstavnicu Paolini. To znači da je protivnica vrlo nezgodna, ali od Petre očekujemo da nastavi po svom putu i opravda status prve nositeljice.

Prognoza: Pobjeda Martić

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Martić @1.60, pobjeda Sasnovič @2.70

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!