Nogomet

Bonucci: 'Razočarani smo, ali smo napravili sve što smo mogli'

Branimir Korać • petak, 07.08.2020.
Bonucci: 'Razočarani smo, ali smo napravili sve što smo mogli'

Juventus je ostao bez plasmana u četvrtfinale Lige prvaka i neće vidjeti Lisabon. U uzvratu protiv Lyona slavio je s nedovoljnih 2:1...

Puno više su očekivali u Juventusu ove sezone, željeli su otići daleko u Ligi prvaka, ali protiv Lyona su zapeli i nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta, točnije presudio im je gol u gostima.

"Razočarani smo, normalno. Znali smo da će nas Lyon čekati s desetoricom igrača iza lopte i stajati u svojoj polovici. Stvorili smo puno prilika, ali u nogometu je moguće stvoriti puno šansi, a ne ostvariti cilj. Šteta, trebali smo u Francuskoj odigrati puno bolje u prvom poluvremenu kada smo napravili vrlo malo toga i pružili priliku Lyonu da dođe do pogotka. Na ovoj razini centimetri odlučuju je li lopta u golu ili nije. Pokazali smo da smo fizički spremni, pritiskali smo 95 minuta, kreirali četiri-pet čistih prilika, a Lyon je imao čini mi se jedan udarac na gol. Prošao je dalje i čestitam mu", kaže Leonardo Bonucci.

Bonucci ističe kako je Juventus napravio sve da prođe dalje. Jednostavno, nije išlo.

"Ovo nije bila normalna sezona, u srpnju i kolovozu igramo za trofeje. Osvojili smo Scudetto, ali znali smo da u ovakvim uvjetima u Ligi prvaka sve je moguće. Napravili smo sve što smo mogli."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!