Tenis

Kutak za kladioničare: Kontaveit uzima Palermo, Anderlecht kreće pobjedom

Branimir Korać • nedjelja, 09.08.2020.
Kutak za kladioničare: Kontaveit uzima Palermo, Anderlecht kreće pobjedom

Još jedna sportski bogata nedjelja. Niz zanimljivih događanja nas očekuje, među njima svakako ističemo finale turnira u Palermu, belgijsko prvenstvo i NBA ligu...

Anett Kontaveit - Fiona Ferro

Zanimljivo i Anett Kontaveit i Fiona Ferro imaju tek po jednu osvojenu WTA titulu. Danas se susreću u finalu Palerma u koji Kontaveit ulazi kao favorit. U prilog joj ide i činjenica da je u polufinalu igrala prvi meč dana, imala je više vremena za rekuperaciju, a osim toga imala je lakši meč protiv Petre Martić nego Ferro tri seta protiv Camile Giorgi. I u jedinom dosadašnjem meču uspješnija je bila Kontaveit.

Prognoza: Pobjeda Kontaveit

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Kontaveit 1.75, pobjeda Ferro 2.35

Mechelen - Anderlecht

Mechelen je izgledao jako loše u pripremnom razdoblju. Nastupi u sedam utakmica tijekom nimalo ne ulijevaju povjerenje, Mechelen je upisao samo dva remija protiv drugoligaša i pet poraza. Neki su bili vrlo ružni, po 6:0 protiv Club Bruggea i St. Etiennea. Anderlecht kreće ispočetka, traži stabilizaciju i žali što je prekinuta prošla sezna u trenutku kada je bio u naletu. Ove sezone ne smije si dopustiti novi loš ulazak.

Prognoza: Pobjeda Anderlechta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Mechelena 4.10, neriješeno 3.60, pobjeda Anderlechta 2.10

Philadelphia 76ers - Portland Trail Blazers

Idemo još jednom s Blazersima, valjda neće pasti kao protiv Clippersa. Slična situacija, samo što im je sada pobjeda još potrebnija jer je pritisak još veći. Philadelphia je ostala bez Simmonsa što je svakako gubitak, a Portland ima zanimljiv match-up za Sixerse. Ovo je potpuno otvoren meč i ako Blazersi uspiju iskontrolirati Embiida, imat će velike šanse za doći do cilja.

Prognoza: Pobjeda Blazersa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Sixersa 2.15, neriješeno 13.0, pobjeda Blazersa 1.75

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!