Nogomet

Tuchel: 'Golovi su došli vrlo kasno, ali naša pobjeda je zaslužena'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 13.08.2020.
Tuchel: 'Golovi su došli vrlo kasno, ali naša pobjeda je zaslužena'

Trener Parižana Thomas Tuchel bio je oduševljen preokretom protiv Atalante i isticao je kako se u momčadi stvorila kemija i da je sposobna za velike stvari.

Parižani su se na čudesan način provukli u polufinale Lige prvaka. U 90. minuti gubili su 1:0, ali su onda iskoristili pad koncentracije kod igrača iz Bergama i došli do preokreta.

"Jako sam sretan, golovi su došli vrlo kasno, ali naša pobjeda je zaslužena. Nikada nismo prestali vjerovati i nikada nismo prestali napadati. Odigrali smo sjajnu utakmicu i pokazali fantastičan karakter. Na klupi imamo igrače koji u svakom trenutku mogu utjecati na igru, imali smo i sreće, ali smo je i isprovocirali", ističe Thomas Tuchel.

Tuchel dodaje kako su igrači znali kako odreagirati, bili su pravi i nisu psihološki pali niti u jednom trenutku.

"Ova momčad je nakon prve utakmice u Dortmundu osjetila kako je u ključnom razdoblju sezone. Igrali smo odlično prije te utakmice i onda svejedno izgubili. Imam osjećaj da smo nakon te utakmice kreirali pravu atmosferu u momčadi i pokazali smo da se možemo boriti kao momčad. Svi ovi igrači imaju sve što je potrebno da bi ostvarili velike stvari."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!