Nogomet

Setien: 'Meni je dobro poznato kakvim se poslom bavim, znam što taj poraz znači'

Branimir Korać • subota, 15.08.2020.
Setien: 'Meni je dobro poznato kakvim se poslom bavim, znam što taj poraz znači'

Nakon ružnog poraza 8:2 od Bayerna, Quique Setien nije nudio objašnjenja i opravdanja. Bilo je i njemu jasno što mu uskoro slijedi...

Kako tvrdi Fabrizio Romano, Quique Setien je sada već bivši trener Barcelone. Setien nije mogao preživjeti ovaj sramotan poraz i bilo je samo pitanje hoće li biti smijenjen odmah nakon utakmice ili ujutro. Sada se čeka samo službena objava kluba.

"Ovo je nevjerojatno bolan poraz. Primili smo puno golova, bili smo loši, a oni vrlo efikasni. Dobro smo otvorili utakmicu, ali bili su moćniji od nas i pregazili su nas", govorio je nakon susreta Setien.

Gerard Pique istaknuo je kako su potrebne jake promjene, a Setien se nije htio previše izjašnjavati.

"Neću posebno komentirati te stvari, ovdje sam samo šest mjeseci. Frustracija je ogromna, ostaje izvući zaključke i donijeti odluke za budućnost. Ovo je bolno za Barcelonu i promjene su u takvim situacijama ponekad i potrebne. Ne ovisi o meni hoću li ostati, postoje oni koji donose odluke, sada moramo vidjeti što i kako dalje nakon ovog sramotnog poraza."

"Boli me ovaj rezultat, ali i način na koji smo izgubili. On je bolan i to ne samo za moju budućnost. Meni je dobro poznato kakvim se poslom bavim, znam što taj poraz znači."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!