Nogomet

Kutak za kladioničare: Inter ide u finale, Clippersi i Celticsi kreću pobjedom

Branimir Korać • ponedjeljak, 17.08.2020.
Kutak za kladioničare: Inter ide u finale, Clippersi i Celticsi kreću pobjedom

Kreće NBA doigravanje i praktički nema nezanimljive utakmice. Naš fokus danas bit će na dvobojima između Bostona i Philadelphije te Clippersa i Mavericksa...

Inter - Šahtar

Inter ima veliku priliku za proći u finale Europske lige. Šahtar je vrlo kvalitetan i neugodan protivnik, ali imali smo ga prilike dobro upioznati i u susretima s Dinamom i dojam je da je Inter dosta kvalitetnija momčad i da ima mehanizme za zaustaviti Talijane. Šahtarova obrana imat će pune ruke posla s Lukauom i Lautarom, Conte je sjajan taktičar i zna kako napasti protivnika i ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, Interbi se trebao pridružiti Sevilli u finalu Europske lige. Šahtar je dobar, ali ipak ne toliko.

Prognoza: Pobjeda Intera

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Intera 1.85, neriješeno 4.00, pobjeda Šahtara 5.00

LA Clippers - Dallas Mavericks

Clippersi i Mavericksi kreću u seriju prve runde doigravanja na Zapadu, a Clippersi su jasni favoriti za prolaz u drugu rundu. Ima Dallas Dončića i Porzingisa, ali aduti Clippersa malo su jači i drugačiji barem što se tiče play-off košarke. Ovo sve dosad bilo je tek zagrijavanje za Kawhija Leonarda koji u doigravanju prebacuje u brzinu više i pokazuje zašto je winner. Dodajmo Georgea i širinu koju Clippersi imaju i u ovoj seriji pa i u prvoj utakmici, morali bi biti bolji.

Prognoza: Pobjeda Clippersa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Clippersa 1.55, neriješeno 17.0, pobjeda Mavericksa 3.40

Boston Celtics - Philadelphia 76ers

Boston Celticsi sa svim snagama idu na Philadelphiju. Kemba Walker, Jayson Tatum, Jaylen Brown, Gordon Hayward i društvo trebali bi riješiti Sixerse. Nema Bena Simmonsa, Joel Embiid nije posve zdrav i Boston je favorit u ovom susretu. Ne bi bilo nikakvo čudo da Celticsi ovu seriju riješe i metlom, izgledaju dobro, u svakom slučaju bolje nego Sixersi koji će teško nadomjestiti Simmonsa u play-off košarci.

Prognoza: Pobjeda Bostona

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bostona 1.55, neriješeno 18.0, pobjeda Sixersa 3.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!