Košarka

Brooklyn Netsi žele Gregga Popovicha na klupi

Matej Kačan • ponedjeljak, 24.08.2020.
Brooklyn Netsi žele Gregga Popovicha na klupi

Brooklyn Netsi u sljedećoj NBA sezonu računaju na povratak najvećih zvijezda Kevina Duranta i Kyriea Irvinga, a očito žele da tu momčad s klupe povede jedan od najvećih trenera ikad, Gregg Popovich...

Nakon ispadanja od Toronto Raptorsa u prvoj rundi doigravanja, Brooklyn Netsi su se okrenuli planovima za novu sezonu. U njoj bi mogli gledati potpuno drukčije Netse jer se vraća zvjezdani dvojac Kevin Durant - Kyrie Irving, a iz ureda Netsa traže pravog trenera da povede tu momčad prema vrhu.

A izbor Netsa je očito pao na najveće moguće ime, ono Gregga Popovicha koji je sa Spursima imao sezonu s omjerom 32-39 te po prvi put nakon 23 godine nije ušao u doigravanje. Popovich ničim nije indicirao da bi napustio Spurse, ali će ga Netsi pokušati privući.

Glavna točka prodaje bi mogla biti šansa za još pokoji prsten za 71-godišnjeg Popovicha koji je momčad vodio do pet naslova prvaka sa Spursima, ali u trenutnoj momčadi nema nekog većeg potencijala za pravu superzvijezdu koja bi mu pružila šansu za napad na titulu.

Još nema realnog trenja oko ove ideje, ali očito Netsi traže trenera koji bi skupinu zvijezda odmah učinio kandidatima za naslov i koji bi pomirio ponekad teške karaktere dvije najveće zvijezde momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!