Košarka

Morris i Dončić odigrali i treće poluvrijeme nakon susreta

Matej Kačan • ponedjeljak, 31.08.2020.
Morris i Dončić odigrali i treće poluvrijeme nakon susreta

Sukob Luke Dončića i Marcusa Morrisa u seriji prve runde NBA doigravanja se nakon epiloga na terenu prenio i na izjave te na društvene mreže gdje igrači nisu ostali dužni...

Seriju prve runde NBA doigravanja između Dallas Mavericksa i LA Clippersa je obilježio i sukob Marcusa Morrisa i Luke Dončića. Morris je ranije u seriji nagazio načeti gležanj Slovenca te je podigao tenzije, ali to nije bilo sve.

Dončića su tad upitali misli li da je Morris to učinio namjerno, a bek Mavericksa je kazao da ne želi vjerovati da je bilo namjere. S druge strane, Morris je kazao da je košarka igra i da nikad ne ide s namjerom da nekog ozljedi te da se nema za što ispričavati.

Nastavile su se trzavice i u šestoj utakmici kad je Morris namjerno i teško faulirao Dončića te je zaradio isključenje, a Dončić je pokušao nasrnuti na njega na terenu, ali su ga spriječili suigrači. Nastavak dvoboja smo dobili i nakon susreta.

U intervjuu nakon utakmice su novinari pitali Dončića za novu situaciju, a ona je ovaj put bio dosta oštriji prema Morrisu:

"Bilo je to grozan potez. Drugu utakmicu zaredom radi nešto takvo. Nisam htio vjerovati da me nagazio namjerno, ali kad pogledam unatrag, znate što mislim. Ne želim imati posla s takvom vrstom igrača", kazao je Dončić.

Ni Morris nije ostao dužan. On je na društvenim mrežama ispod videa s izjavom Dončića napisao: "Samo plači, Clippersi u 6", aludirajući na to da je jedino bitno da je njegova momčad prošla dalje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!