Nogomet

Livaković i Stojanović: 'Moglo je i bolje, ali smo svjesni svoje snage'

Matej Kačan • ponedjeljak, 31.08.2020.
Livaković i Stojanović: 'Moglo je i bolje, ali smo svjesni svoje snage'
Foto: Pixsell

Dokapetan Dinama Dominik Livaković i bočni igrač Petar Stojanović smatraju da je Dinamo u ždrijebu mogao proći i bolje, dok Lovro Majer poziva na poniznost...

Iz prvih reakcija igrača Dinama na ples kuglica u Nyonu da se pročitati mnogo poštovanja i respekta prema Ferencvarošu koji je vjerojatno jedan od težih protivnika, ali svi naglašavaju da je Dinamo bolji i da bi trebao proći.

Tako misle Dominik Livaković, Petar Stojanović i Lovro Majer:

"Mogli smo puno bolje proći na ždrijebu, ali nema smisla sada žaliti. Ferencvaros je ozbiljna momčad, igraju kod kuće i svakako će biti teško. No, i lani je bilo tako pa smo prošli dalje, pogotovo pamtimo tu utakmicu u Budimpešti. Vjerujem u prolaz Dinama i optimist sam", kazao je Livaković, a slično misli i Stojanović:

"Ferencvaroš je jedan od klubova koje smo htjeli izbjeći. Dižu se svake godine i svakako će imati motiv više zbog lanjskog rezultata. No, svjesni smo svoje snage. Uz oprez, dobru pripremu i samopouzdanje mislim da ćemo ostvariti sve preduvjete za prolaz u play off gdje nam je i mjesto."

Lovro Majer je pak pozvao na poniznost i pravu pripremu, a rezultat će onda doći.

"Treba biti ponizan, dati maksimalan respekt protivniku, pripremiti se i proći dalje. Ferencvaros je ozbiljan klub koji se diže iz godine u godinu, ali mi smo Dinamo. Čvrsto vjerujem u prolaz uz manje stresa nego protiv Cluja", ocijenio je mladi fantazist.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!